Η Γιάννα, ιδιοκτήτρια των σχολών Instep Dance Studios, σε ηλικία οχτώ ετών είχε την πρώτη της επαφή με τον χορό. Τα πρώτα βήματα έγιναν με τους παραδοσιακούς και λαικούς χορούς , με πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και διαγωνισμούς. Έπειτα απο δεκα χρόνια, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τους latin & ballroom  & bellydance χορούς παίρνοντας το πτυχίο χοροδιδασκαλου FYLL BRONZE PROFFESIONAL AMERICAN & INTERNATIONAL LATIN STYLE από το αμερικάνικο σύστημα DVIDA (DANCE VISION) . Παράλληλα, συμμετέχει σε σεμινάρια, σε  πανελλήνιους αγώνες και φεστιβάλ με πολλες και σημαντικές διακρίσεις .

Τα τελευταία χρόνια είναι κριτής στο χορο bellydance,  σε μεγαλα festival και αγώνες χορού. Είναι προπονήτρια σε ομάδες παιδιών ηλικίας 6-12 και σε επαγγελαμτικές ή ερασιτεχνικές ομαδες .(latin, bellydance) .

• LATIN & BALLROOM DANCE

2009: – Πρωταθλήτρια one dance rumba, cha cha πανελλήνιο festival. – 3η θέση στο Athens dance festival.

2010: 3η θεση 13ο Κυπελλο Ελλαδος αθλητικου χορου στην κατηγ. 3dance latin -Πρωταθλητρια κατηγ. 3dance πανελληνιο festival. – 2η θεση στην κατηγ. 5dance Athens dance festival.

2011: Διακρισεις σε πανελληνιους διαγωνισμους στην κατηγορια 5dance professional.

2013: πρωτάθλητρια three dance rumba, cha cha, samba 10ο Πανελλήνιο φεστιβάλ

Σεμινάρια με παγκόσμιους πρωταθλητές όπως με τον Maurizio Vescovo, Melinda Torokgyorgy, Andrej Skufca, Karin Rooba.

• BELLY DANCE

Eνα άλλο είδος χορού που ασχολήθηκε επαγγελματικά από το 2010  ειναι το bellydance (Egypt, Turkish).

Παρακολουθει σεμινάρια από καταξιωμένες χορευτριες όπως  Sadie Marquardt, Sonia Ochoa, Rhea, Soraya Shoheib, Mercedes Nieto, Alla Kushnir, Mahmoud Khaled, Aziza .

 

• ZUMBA® FITNESS

Απο το 2013 γινεται επισημα Zumba Instructor & Zumba Kids-Junior.

 

Η Έλενα, ιδιοκτήτρια της σχολής Instep dance studio Πετρούπολης και Περιστερίου,  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Πτυχιακή στη <<Δημιουργική Σκέψη και Σχολική Επίδοση σε παιδιά Δημοτικού>>, Βαθμός: 10 / Άριστα).MSc Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Παιδί και στην Εκπαίδευση.

2008: Έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή, με τον κόσμο του Latin και γενικότερα του χορού, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις.

2009: 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας με τίτλο «Η Συμβολή της Ψυχολογικής Έρευνας στη Σύγχρονη Κοινωνία» Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας / Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία

2009: Διάλεξη Irvin Yalom με θέμα την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Στον κήπο του Επίκουρου-Αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου.»(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ,Αίθουσα Φίλων της Μουσικής)

2009: Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης ,Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Σεμινάρια (12ος Κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων) Θέμα: «Το άγχος στην παιδική και εφηβική ηλικία»

2011: Εργάζεται και ως Μουσικοπαιδαγωγός έχοντας παρακολουθήσει Σεμινάρια Θεραπειών και Τεχνών, Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής – Δημιουργική Έκφραση μέσω του συστήματος του Orff : ΘΕΜΑ: Oι μουσικοπαιδαγωγοί θα μπορέσουν να βοηθήσουν το παιδί να εξελιχθεί σε μια δημιουργική ολοκληρωμένη προσωπικότητα, μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης.

2012: Kάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου

2012: Μεταπτυχιακές σπουδές : Educational and Child Applied Psychology, University of Coventry, England

 2014: Επιμορφωτικο σεμιναριο στο συστημα Dance Vision International latin  Dance

 2014: Πτυχιο International latin dance amateur bronze level by DVIDA.

 2014: Zumba® fitness instructor & Zumba® kids-junior

 2015: Επάρκεια στη διάγνωση των Μαθησιακών Δυσκολιών μέσω του Αθηνά Τεστ

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2009-2011: Συνεργασία με το τμήμα Συμβουλευτικής του Χαμόγελου του Παιδιού

2013 – 2016 Δημιουργική απασχόληση παιδιών, σε συνεργασία με  το χώρο παιδικής καλλιτεχνικής αγωγής ,Το Πολύτεχνο, Χαλάνδρι http://www.topolytexno.

2014: Συνεργασία με το Δημοτικό του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού)

2016 έως σήμερα:  Σχολική ψυχολόγος στο ιδιωτικό δημοτικό σχολείο Κασσαβήτας  στην Πετρούπολη.

2016 έως σήμερα:  Σχολική ψυχολόγος στο ιδιωτικό σχολείο Νέα Παιδεία στο Χαιδάρι

HIP-HOP

BREAKDANCE

LATIN BALLROOM / BELLYDANCE

LATIN BALLROOM / BELLYDANCE / ZUMBA FITNESS