ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

σχολή χορού περιστέρι

Η σχολή χορού Ιnstep Dance Studio Περιστέρι – Χρυσούπολη ιδρύθηκε το 2013.

Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας αλυσίδας σχολών χορού που έχουν ως στόχο τους την έκφραση, τη δημιουργία, την μουσικοχορευτική εκπαίδευση, την ψυχαγωγία. Συνδυάζοντας το πάθος του διδακτικού προσωπικού με τις διακεκριμένες δεξιότητες τους , καταφέραμε να μοιραστούμε με όλους εσάς την αγάπη μας για το χορό. ‘Αλλωστε τα διαγωνιστικά τμήματα της σχολής μας τα οποία έχουν διαπρέψει κερδίζοντας δεκάδες μετάλλια σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνουν καθημερινά πως η θέληση και η προσπάθεια αποφέρει καρπούς.

Οι μαθητές μας έγιναν δάσκαλοι ακολουθώντας Επαγγελματικά προγράμματα, θέλοντας να μοιραστούν την αγάπη τους για το χορό, επενδύοντας στο όραμα μας. Οι μαθητές μας είχαν την τύχη να εκπαιδευτούν από μεγάλα ονόματα του χώρου, τόσο εγχώρια όσο και απ΄ το εξωτερικό, παρακολουθώντας σεμινάρια σε μηνιαία βάση.

Παραστάσεις, parties, shows, events, summer camps, χορευτικές εκδρομές, έιναι κάποιες απ τις πολλές δραστηριότητες και εμπειρίες που μοιραστήκαμε και συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια.. Σας Ευχαριστούμε..

Απο το Σεπτέμβρη του 2017 έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε και σε δεύτερο χώρο στο Περιστέρι στην περιοχη του Αγίου Αντωνίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ