ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

σχολή χορού περιστέρι

 Η οικογένεια των σχολών χορού Ιnstep Dance Studios μεγαλώνει το 2015 και ανοίγει τα φτερά της για μια ακόμη φορά στα δυτικά προάστια ,στην περιοχή της Πετρούπολης.

Σας υποδέχεται σ έναν χώρο που λειτουργεί ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, λειτουργώντας καθημερινά από τις 08:00 ως τις 23:00.

Με όραμα τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας μας καταφέραμε να συνδυάσουμε την παροχή υπηρεσιών χορού και fitness για ενήλικες,  την καθημερινή πρωινή απασχόληση παιδιών προνηπιακής ηλικίας , την θεατρική αγωγή, την συμβουλευτική παιδιών και γονέων που αφορά σε καθημερινότητας , την διεξαγωγή σεμιναρίων.

 Έμπειροι νηπιαγωγοί, παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, μουσικοπαιδαγωγοί, ειδικοί παιδαγωγοί, δάσκαλοι χορού  βρίσκονται δίπλα σας για να εγγυηθούν πως η συμμετοχή σας στις δράσεις της σχολής μας θα γίνει μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Η διαγωνιστική πορεία των σχολών μας συνεχίζεται ανοδικά έχοντας πια στο ενεργητικό της περισσότερες ομάδες. Οι δράσεις μας επεκτείνονται και καθώς τα μέλη μας πληθαίνουν , εξελίσσονται μαζί μας.

Εκδηλώσεις, shows, events, χορευτικά parties, παιδικά parties , φιλανθρωπικά galla, guest εμφανίσεις και πολλά άλλα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ